Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vamfan
    миналата седмица се прибрах от поредното си пътуване до германия. факт- гледах 2 коли- 146 1,6 тс и 1.6 боксер цените бяаха 1100-1200 еуро. без да се пазаря. значи по 1000еуро след пазърлък. колите бяаха с климатик и доста екстри, в перфектно състояние , повярваите ми така е. добвете си и 300еур за докарване с автовоз, ако не ви се занимава да патувате и ето ви краина цена 1300 еуро. останалото е регистрация и това е. които ми казва че тази кола не е скъпа , да ме извинява. освен това сигурно е от италия, което значи, че е още по евтина. има ги алфите в раздела общи приказки- разходи по докарване от германия, червена и сребриста. това си е мое мнение и не споря с никого. но е пълна реалност. и както казват всички във форума, и да и е сменено всичко , аз пак ще и го смена, таке че не ми говорете че колата е обслужена и такива подобни. тава на никой не му пука. плащаш това което виждаш, а не това което ти казват. успех с избора на кола на колегата( посто дума колега няама за женски род от там кадето е излезнала тази-латинския)
    А бре ти говориш за коли 95-97 а в темата става въпрос за 99-00 за пореден път се изказваш неподготвен
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Vankata85
      Аз саветвам колегката да избаягва Алфаите ваобще италианските боклуци .По евтини са и по хубави години но неса стока .Немската кола е 100 па\ти по хубава но и по скапа
      Тази констатация сигурно много време ти е отнело да я направиш, чрез годините опит в експлоатацията и ремонта на всякакви автомобили. А може знанията ти за автомобилите са на академично ниво, да си правил експерименти, опити, статистики да си извадил.
      Най-вероятно ти си типичния пример за селянин, който след като е отворил капака на две три голфчета и е развил двайсет трийсет болчета и гайки си мисли че знае всичко.
      Факта че имаш наглостта да пишеш за гениалните си заключения тук, ме кара да си мисля , че обичаш хората да те псуват и обиждат, да обичаш да се чувстваш зле. Може би затова обожаваш толкова немските и мразиш италианските коли.
      Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Аз саветвам колегката да избаягва Алфаите ваобще италианските боклуци .По евтини са и по хубави години но неса стока .Немската кола е 100 па\ти по хубава но и по скапа
        абе Иван ли си кьв си научи се пьрво да пишеш а после се изказваи неподготвено
        conductor de una Alfa 145 1.9 td наи сигурното място за една кола е на паркинга , но не за това са направени магистралите

Comment

колата изглежда много сладка и има доста екстри ако и мотора изглежда така и наи важно работи добре направо брои парите е пробваи да смькнеш нещо но не ми се вярва много да смькнеш и ако тва са верните километри 100 000 км не са много само нещо аспуха не ме кефи много но винаги можеш да го смениш hi hi hi успех в покупката
          conductor de una Alfa 145 1.9 td наи сигурното място за една кола е на паркинга , но не за това са направени магистралите

Comment

Някои ходи ли в краина сметка да я види на живо тая хубосница и ако е ходил изразете мнение ???
            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
            Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
            Alfa Romeo 145 1.4 16v
            BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от Romeo
              абе Иван ли си кьв си научи се пьрво да пишеш а после се изказваи неподготвено

Точно така, слушайте го колегата Ванчо, иначе как аз утре ще си купя страхотна 156-ца за малко парички Те талянките са кошници - спор няма, купувайте си Голфери и Алдита , че от немското по читаво - няма, пък на нас остайте тия скапани Алфи, дето само се чупят и не вървят, ма ко очаквате от хора дето правят макарони и ядат жаби, да напраат кола ли бе - , то само швабунгерите моат праат коли - глеей Гоуфу за другото - не питай!
              Ай със здраве!
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Даи боже господи повече такива екземпляри !!!! като тоа с гоуфо Помолете се и вие колеги колкото се може повече такива т...ци да има да си купуват само голфове по 6000 лв. 94 та с черни брони с екстри ляво огледало подлакатник спортна капачка на резервоара и ала бала та да поевтинеят наще любими !
                Alfa Romeo 145 1.4 16v
                BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от georgievst
                  Е сега стана страшно........
                  хаха колегата позна мислех си че никой няма да се занимава с тоя тъпак да му отговаря
                  Виж Алфата ...

Comment

Аиде и от мен последно може и да е оффтопик ама поне ще се позабавлявате това е от новите листовки за кормеване приятно решаване
                    Alfa Romeo 145 1.4 16v
                    BMW 520i E39

Comment

Ха-ха-ха! Ей, тия Голфове ги скъсахме начи...
                      Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

Първо преминава маршрутката никога не знаеш откъде ще ти изскочи :P
                        Виж Алфата ...

Comment

Аз знам отговора минават голфа и камиона заедно а аз гледам сеир и поредния голф за надин
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts
                            Даи боже господи повече такива екземпляри !!!! като тоа с гоуфо Помолете се и вие колеги колкото се може повече такива т...ци да има да си купуват само голфове по 6000 лв. 94 та с черни брони с екстри ляво огледало подлакатник спортна капачка на резервоара и ала бала та да поевтинеят наще любими !
                            Вече е късно колега .Колкото и загубени да сме като народ ,все пак за тия години "свободен" пазар хората се понаучаваме да гледаме все по-реално и хубавите и стойностни неща си пробиват път. Само най-дървените глави си остават с предразсъдъците. Дано все пак останат малко ,че.... останахме без коли.
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

ма ко очаквате от хора дето правят макарони и ядат жаби, да напраат кола ли бе - , то само швабунгерите моат праат коли - глеей Гоуфу за другото - не питай!
                              Ай със здраве![/quote]

хахахах те по - добре да ядат жабешки бътчета и спагети , пици и такива - поне е ядене - можеш ли да ми кажеш в бавария какво ядат?
                              ако не можеш аз ще ти кажа - печени меки круши с горчица и втасало зелйе
                              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                              X